Medlem av Norgeseliten logo

  1. Hjem
  2. Om oss
  1. Hjem
  2. Om oss

Fellesbilde-2016-300x169.jpg

Mikalsen Installasjon AS har sitt hovedkontor på Skjervøy, men vi har også ansatte med fast tilholdssted i både Nordreisa og Kåfjord, så våre oppdrag foregår over hele Nord-Troms. I prosjektsammenheng arbeider vi i gjerne i hele Nord-Norge.

Vår historie er lang og innholdsrik. Firma ble etablert av Svein Mikalsen helt tilbake til 1958. Hovedoppgaven da var å gi befolkningen på Skjervøy mulighet for lys og strøm til komfyr i husene sine. Elektroinstallatør Svein Mikalsen lønnet da 2-3 ansatte på fulltid. Det ble fortløpende tatt inn en rekke unge menn som lærlinger i bedriften, som etter å ha fått sitt fagbrev, ble trofaste arbeidstakere i bedriften i flere tiår.

1970 ble en milepæl i bedriftens historie da bedriften flyttet inn i splitte nye lokaler i Strandveien. Antall arbeidstakere var da omtrent fordoblet og var vokst til 5-6 fast ansatte.

I 1991 overtok Svein Mikalsens eldste sønn, Hans Kristian, rollen som daglig leder i selskapet. Han er utdannet som Ingeniør innen sterkstrøm, har fagbrev som elektriker, samt fullført utdannelse innen bedriftsøkonomi ved BI i Oslo.

Mikalsen Installasjon AS holder til i samme lokaler den dag i dag, men bygget er både modernisert og bygget på. Nye lagerfasiliteter, kantine og møterom er noe vi er stolte av å kunne tilby våre ansatte og samarbeidspartnere.

Gammelt-1980-300x216.jpgGammelt-1958-300x196.jpg Gammelt-1970-300x186.jpg

This site uses cookies. For more information click here.